Weź udział w ekskluzywnych praktycznych warsztatach, podczas których pod okiem doświadczonego szefa kuchni przećwiczysz tajniki przygotowywania dań z produktów takich jak: ślimak morski, macka kalmara, labrax, homar.
W trakcie warsztatów przećwiczysz tajniki kulinarne wykorzystywane przez Adama Psurskiego, który od 5 lat jest Szefem Kuchni w wielokrotnie wyróżnianej w przewodniku Gault&Millau poznańskiej restauracji MOMO love at first bite, specjalizującej się w przygotowywaniu dań z owoców morza i ryb.
Gwarantujemy, że z tego pełnego inspiracji spotkania wyjedziecie z gotowymi pomysłami!
Absolwent Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Doświadczenie zdobywał w licznych konkursach oraz na półrocznym stażu w Grecji. Właśnie tam na greckich wyspach nauczył się jak idealnie przyrządzać świeżo złowione ryby i owoce morza. Dlatego dziś w MOMO jako szef kuchni, restrykcyjnie dba o świeżość i prawidłowe „traktowanie” produktu. Prawie od początku istnienia restauracji MOMO tworzy specyfikę tego miejsca, dbająco o wysoką jakość produktów. Restauracja wyróżniona jest czapką w przewodniku Gault&Millau od początku istnienia rankingu w Polsce, czyli już od 5 lat.
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!