Weź udział w jedynych w Polsce tak profesjonalnych warsztatach!
W trakcie warsztatów będą Państwo uczestniczyć w praktycznych ćwiczeniach i poznawać najlepsze praktyki w zakresie prezentacji zastawy, stylów obsługi czy praktycznych umiejętności kelnerskich!
Przeprowadzimy rzeczywiste studia przypadków i pokażemy doświadczenia z najlepiej zorganizowanej restauracji w Polsce z praktycznym komentarzem prowadzącego
Specjalnie dla uczestników przeprowadzimy ćwiczenia praktyczne pozwalające na wizualizację najlepszych praktyk i najczęstszych błędów w obsłudze klienta restauracyjnego
Starannie dobraliśmy wykładowcę, który na co dzień pracuje w bardzo wymagającym obiekcie, a budowanie relacji z klientami restauracji stanowi podstawę jego codziennych działań
Warsztaty certyfikuje Centrum Kompetencji Biznesowych - to wyłącznie praktycy, którzy znają sprytne techniki, dzięki którym biznesy restauracyjne przynoszą realne zyski
W czasie warsztatów otrzymają Państwo wiele narzędzi, dzięki którym usprawnienie pracy kelnerów będzie odbywać się bez wysiłku oraz z oczekiwanym efektem zadowolenia gości, a tym samym - wzrostu przychodu
Do tygodnia po dacie zakończeniu warsztatów będą mieli Państwo możliwość kontaktu z wykładowcą, aby zadać pytanie, jeśli nie zdążą go Państwo zadać podczas Kursu lub gdy nadal będą mieli Państwo wątpliwości
Jak dostosować styl obsługi (francuski, rosyjski, angielski, niemiecki) do typu restauracji, okoliczności i rodzaju obsługiwanych gości
Warszawa, 24 lipca 2019 r.
Potrzebujesz informacji?
Skontaktuj się z nami!